dagelijkse levering

elke dag geleverd zonder kosten

On demand de volgende werkdag geleverd ...

 

Minder lang vooruit plannen, minder hoeven inschatten welke kisten de komende weken nodig zijn voor die verzamelbestelling. En welke modellen en uitvoeringen wil je op voorraad houden? 

Dat resulteert dan toch vaak in een veilige bestelling om extra transportkosten of naleveringen te voorkomen.

Dat kan nu anders! met het gemak als bestellen bij bol.com

Hou een kleine essentiele voorraad van ESSTANN kisten, maak er 1 of 2 gebruiksklaar voor de eerst volgende melding en zet die dan op de gewone vertrouwde manier in, als reguliere moderne uitvaartkist.

Bestel dagelijks via onze portal kisten ter aanvulling van de basis-voorraad. Wij laten die dan binnen 1 a 2 dagen afleveren, of de volgende dag als er spoed gewenst is.

 

Minder stress, minder voorraad en minder kosten!

Wil de familie een ESSTANN met een decorprint? Niet in de eigen grijpvoorraad? Geen probleem, wij leveren die vaak al de volgende werkdag zonder extra kosten.

 

Of een gepersonaliseerde afbeelding op de deksel? De ESSTANN kan al gewoon ingezet worden en de lichtklevende sticker wordt mogelijk nog dezelfde werkdag verstuurd. Ruim op tijd voor de uitvaart zonder extra bezorgkosten of het moeten transporteren van een enkele gepersonaliseerde kist van fabriek naar familie!

 

Gebruik maken van de geoptimaliseerde pakket dienstverleners.

Coolblue en bol.com hebben dat al voor ons uitgevonden, waarom eigen vrachtauto's laten rijden als het met PostNl of DPD sneller en goedkoper kan?