minder opslagruimte

minder opslagruimte nodig

Minder opslagruimte ...

 

Magazijnruimte of een extra afscheidskamer? Wat is gunstiger voor het bedrijfsresultaat?

Noodzakelijke voorraad om bezorgkosten laag te houden en kisten direct te kunnen leveren. Dat vergt vierkante meters, stellingen en basale klimaatbeheersing. Investering, onderhoud en energie.

Hoeveel ruimte is er nodig om bijvoorbeeld 12 gewone kisten op te slaan?

In iedergeval veel meer dan 1 pallet plaats. Dat is wat er nodig is om 12 dozen met ESSTANN kisten op te slaan.

Die worden met een reguliere vervoerder dagelijks geleverd, of als afzonderlijke dozen met een pakketdienst zoals PostNL of DPD. Dus ook makkelijk in ontvangst te nemen en minder werk dan het uitladen van een vrachtwagen met tientallen kisten en de kisten in het magazijn te plaatsen.

 

Minder transport, minder magazijn en minder kosten!

Onze uitvaartkisten en opbaarplank zijn ontworpen om in een compacte doos te worden verpakt en als pakket onder de 30 kilo te worden verzonden. De doos valt binnen de normen van alle pakketdiensten en kan snel en goedkoop worden verzonden naar het binnen- en buitenland.

Het is dus ook niet nodig om tientallen kisten op voorraad te houden. Wij leveren dagelijks en vullen een kleine essentiele voorraad direct weer aan.

 

Maak een ESSTANN alvast gebruiksklaar aan het begin van de dag en pak die als een reguliere kist bij een melding. Vanaf dat moment is het inzetten gelijk als aan de 'gewone' uitvaartkisten. Dus gewoon op de vertrouwde manier.

 

En gebruiksklaar maken is veel makkelijker dan je zou verwachten.

Met onze montagetafel is een ESSTANN met gemak in 10 minuten klaar voor gebruik!