pallet of per stuk

geleverd per stuk of 12 op een pallet

snel & kosteloos geleverd per doos of pallet ...

 

Wij leveren af fabriek per stuk of per pallet met 12 dozen, franco en snel! Voor 11.00 besteld op werkdagen en aflevering de volgende werkdag of zaterdag op elk adres in Nederland. België vergt een dag meer.

Aanvullen voorraad per pallet met 12 dozen, binnen een paar werkdagen afgeleverd direct vanaf de Nederlandse fabriek.

Dus direct bestellen per doos of pallet en snel geleverd. Pak de dozen aan van de pakketbezorger en zet die in opslag, of de pallet wordt uit de vrachtwagen gereden en in het magazijn op de plek gezet. Verder geen bemoeienis meer totdat een ESSTANN gebruiksklaar gemaakt kan worden.

 

Flexibel, minimale voorraad en minder kosten!

Flexibilitet en snelheid, snel kunnen inspelen op de wensen van de familie en de kist naar keuze uit eigen kleine voorraad pakken of de volgende dag laten leveren op eigen adres, bij een partner of zelfs bij de familie als dat gewenst is.


De losse dozen staan rechtop en hebben twee handvatten om makkelijker te verplaatsen, in magazijn of in de garage van de uitvaartverzorger. En 12 stuks worden met een palletwagentje met 1 persoon verreden en in het magazijn neergezet. Alles met maar 1 persoon

 

Gebruik maken van de geoptimaliseerde pakket dienstverleners.

Coolblue en bol.com hebben dat al voor ons uitgevonden, waarom eigen vrachtauto's laten rijden als het met PostNl of DPD sneller en goedkoper kan?